Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.
Strinjam se

Izvedba po meri - povsem po vaših željah

V našem podjetju po konkurenčnih cenah iz kombiniranega vozila izdelamo avtodom, pri čemer ima naročnik možnost, da nam bodisi dostavi svoje kombinirano vozilo bodisi mu avtodom izdelamo iz našega kombiniranega vozila.

Izveba po meri - da se boste počutili povsem sproščeno

Vsak izdelek unikat

Vsak naš izdelek je unikat in je v celoti prilagojen potrebam in željam kupca. Vozilo je izdelano iz kvalitetnih ter lahkih materialov in vsebuje vse elemente serijsko izdelanega bivalnika. Opremo prilagodimo glede na želje in potrebe naročnika, le-ta pa lahko tudi odloča, koliko sedežev in ležišč želi imeti v bivalniku.

 Pomoč in svetovanje

Našim kupcem ponujamo pomoč in svetovanje vse od njihovih osnovnih zamisli, realizacije projekta, izdelave tehničnega poročila ter vse do postopka posamične odobritve vozil oz. spremembe kategorizacije vozila. Predviden čas izdelave vozila je 30 dni.

Želite izvedeti več?

Če vas tovrstna izvedba predelave kombiniranega vozila v specialno počitniško zanima, nas pokličite oz. nam pišite na elektronski naslov. Z veseljem vam bomo prisluhnili in po vaših željah izdelali ponudbo za predelavo vašega kombiniranega vozila.

Nudimo tudi financiranje

V kolikor nimate rešenega financiranja, vam bomo z veseljem pomagali tudi pri tem. Smo namreč kreditni posrednik Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., zato vam lahko ponudimo široko paleto kreditnih možnosti.