Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.
Strinjam se

Počitnice po meri - z avtodomom Robeta Mobil 

Poletje in z njim vrhunec počitniške, dopustniške in izletniške sezone bo kmalu pred vrati. Vaše misli že bežijo k težko pričakovanemu dopustu. Ste se že odločili, kam se boste odpravili? Pa veste, kako?

Mi vam predlagamo avtodom Robeta Mobil. Zakaj? Ker boste tako dopust preživeli povsem samosvoje in neodvisno. Ker boste tako začutili utrip krajev, ki jih boste obiskali, ter doživeli gostoljubnost domačinov. Nenazadnje se boste lahko ustavili, kjer se boste želeli in kadar se boste želeli. Z njim se lahko odpravite na krajša in daljša potovanja, z avtodomom Robeta Mobil se odpravite tja kamor vas vlečeta srce in nemiren popotniški duh.

Z njim se lahko odpravite na ogled mestnih središč, se zapeljete v vsako manjše mesto in si ogledate mestne znamenitosti. Uživate v sprehodih po naravi, v potepih po prelepih planinah in gorovjih ter dan radi zaključite v osrčju narave. Lahko odkrijete najlepše plaže, skrite kotičke in najbolj zanimive dele sveta.

Želite, da avtodom Robeta Mobil postane del vašega vsakdana, želite z njim preživeti svoje proste dni. Sedaj je resnično zadnji trenutek, da oddate svoje naročilo. Pokličite nas in izkoristite last minute popust za zadnja naročila za sezono 2015.