Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.
Strinjam se

ROBETA MOBIL SUMMER EDITION.

Začetek nove sezone se hitro približuje, rezervacije za naročila so v polnem teku, mi pa smo ubogatili svoj vozni park modelov avtodomov Robeta Mobil z novo pridobitvijo, ROBETA MOBIL Summer Edition. 

Novost ROBETA MOBIL Summer Edition prevzema vse pozitivne lastnosti svojih predhodnikov, starejših bratov Road Star in Camping Star. Robeta Mobil je različica avtodoma, čigar že samo ime nam pove, da je njegova večinska uporaba namenjena za toplejše mesece, pri tem pa se uporaba pozimi ne izključuje.

Za vse tehnične lastnosti in ostala vprašanja se obrnite na našega prodajnega svetovalca, ki vam bo z veseljem odgovoril na vsa vprašanja in vam pomagal izbrati kar je za vaš najboljše!

V tem mesecu smo pripravili posebne, akcijske cene vseh modelov avtodomov Robeta Mobil. Za več podrobnosti nam pošljite povpraševanje darja@robeta.si ali nas pokličite na telefonsko številko 031511227.

AKCIJSKE CENE, veljajo za prve dva kupca svojega novega sanjskega avtodoma Robeta Mobil.