ZAČUTITE DRUGAČNOST

Pri Robeti že ob vstopu v vozilo začutite, da je preprosto drugačna. Notranjost je zaradi modernega dizajna, pametnih in premetenih idej s poudarkom na igrivih detajlih zaokrožena v celoto.Posebno pozornost Robeta posveča uporabi kakovostnih materialov. Naša 25 mm debela Amaflex izolacija tako poleti kot pozimi zagotavlja prijetno prostorsko klimo. Pohištvo je z 0,6 mm zaščitnim HPL slojem, odpornim za praske. Strop, zadnja in stranska vrata so obložena s kakovostnim usnjem.Na podlagi teh detajlov in kakovostne izdelave za katero v Robeti jamčijo vrhunski strokovnjaki, bo vaša Robeta dolgotrajen in zanesljiv spremljevalec za vaših nepozabnih avanturah.

NOTRANJI DIZAJN ART

Linija ART prepriča z lepimi izčiščenimi detajli in luksuznim izgledom. Nadgrajeno je z uporabnostjo številnih predalov, odlagalnih površin. Celotni vtis pa zaokroži Robetina pregovorna inovativnost in kvaliteta.

notranji art

NOTRANJI DIZAJN STYLE

Linija STYLE prepriča s svežimi ravnimi linijami in poševnimi vratci, ki notranjost optično povečajo, ter velikimi predali za shranjevanje in svežim, v avtodomih še nikoli videnim avantgardnim oblikovanjem. Vse skupaj pa je nadgrajeno s premišljenimi detajli in kvalitetno izdelavo.

notrajnji style

KOPALNICA TIP I

Kopalnica Tip I je prestižno oblikovan prostor s steklenim lijakom, kromastimi pipami, zaprtimi omaricami in ogledali, ki prostor optično še povečajo. Kopalnica Tip I se lahko pohvali z izjemno udobno prečno nameščena straniščna školjka.

Type I

KOPALNICA TIP II

Prednost kopalnice Tip II je prostornost, ki ga omogočajo kompozitna stena z integriranim lijakom, ter rotacijski WC. Zaradi kompozitne zasnove smo lahko v kopalnici Tip II poskrbeli, da smo maksimalno izrabili res vsak košček prostora, povrh vsega pa je tudi izjemno priročna za čiščenje.

Type II

KOPALNICA TIP III

Kompaktna kopalnica Tip III, ki jo najdemo v modelih Chronos in Ares, je optimalen kompromis med uporabnostjo in velikostjo, saj vsebuje vse kar imajo veliki (WC, lijak tuš in omarice), vendar za to ne jemlje prostora bivalnemu delu vašega avtodoma.

Type III

MATERIALI IN BARVE

Kupec ima možnost izbire med različnimi barvami zunanjosti ter barvnimi kombinacijami pohištva in oblazinjenja. Za ekskluziven izgled je na voljo tudi nabor oblazinjenja v pravem usnju.

Materiali in barve

LOUNGE FUNKCIJA SPLANI DEL

Robeta lounge je standardna funkcija letvene postelje v vseh modelih (razen verzije Family), pomeni pa da, lahko posteljo s preklopnim mehanizmom dvignemo in iz nje naredimo naslanjač.

Lounge funkcija spalni del

ROBETA GARMIN FUSION

Preko zaslona vklopite osvetlitev, nastavite gretje, preverite stanje napolnjenosti rezervoarja s svežo vodo ali enostavno s sedeža razprete tendo… Vse to in še veliko več je mogoče z inteligentnim sistemom Intelligent Camper.

robeta garmin 4 1024 683

ROBETA ELEVATION SYSTEM

Robeta je za dostop do nadstropne postelje razvila prefinjen v pohištvo integriran sistem stopnic / omaric, ki ne zavzema dragocenega prostora in zaradi katerega ne potrebujete dodatne lestve.

Lounge funkcija spalni del